May 19, 2016
Kennis overdragen op klanten. Dat is wat Devoteam beoogde toen in 2009 een eigen Academy werd gestart. Eerst organisaties helpen beter te performen en ze vervolgens in staat stellen om het ook zelf te doen. Want een goede relatie mag niet gebaseerd zijn op afhankelijkheid. Een filosofie die aanslaat want het aantal cursisten verdubbelt elk jaar!
 • Per mei 2016 heeft Devoteam Academy een eigen website. Naast de kalender en cursus informatie, laat de website zien dat Devoteam Academy meer is dan een cursusaanbieder: Devoteam Academy is belangrijk voor elke business analist en iedereen die Agile gaat werken.

 • Bij de ontwikkeling van de site stond een optimale gebruikerservaring centraal. Door betere zoek- en filtermogelijkheden krijgt de bezoeker snel een volledig beeld de cursussen. Dit wordt ondersteund door de indeling op interessegebieden als Business Analyse en Agile werken, waardoor makkelijker is te vinden wat je zoekt.

  Geertje Appel, verantwoordelijk voor Devoteam Academy:
  Voor het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we gekeken wat de doelgroep echt van ons wil. Cursisten willen direct kunnen navigeren naar hun interessegebied en relevante informatie krijgen. Vanuit Devoteam Academy vinden wij het belangrijk dat de gebruikerservaring op alle devices intuïtief, gebruiksvriendelijk en merkversterkend is. Het resultaat is een website met een mooie balans tussen relevante informatie en inspirerende content, die gemakkelijk te delen is met vrienden via social media.

  Meer informatie:

  Website: academy.devoteam.nl
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/devoteam
  Facebook: https://www.facebook.com/DevoteamNederland
  Twitter: https://twitter.com/DevoteamNL