Continuous Integration & Deployment
Devoteam kan met oplossingen als Ansible, Openshift & Cloudforms helpen te automatiseren en tegelijk voordelen te gebruiken van de cloud en Paas platformen.
 • Organisatorische wijzigingen door middel van Agile en DevOps hebben grote consequenties voor het IT landschap. De snelheid en accuraatheid maakt het simpelweg niet meer mogelijk hier handmatig op te reageren. Het automatiseren van de IT speelt daarom een belangrijke rol in het inspelen op deze uitdagingen. De kern hiervan bestaat uit het automatiseren van de Software ontwikkeling door automatiseren van de Build-, test-, deployment- en provisioningprocessen beter bekend als Continous Delivery. Het continous deliveryproces is hierin in grote mate afhankelijk van de snelheid en flexibiliteit van de onderliggende (Infra en/of Cloud) platformen.

  Devoteam is partner van RedHat en kan met oplossingen als Ansible, Openshift & Cloudforms helpen te automatiseren en tegelijk voordelen te gebruiken van de (public) cloud en Paas platformen.

Key facts
 • Focus
  Overheids-, Finance en Telecommarkt
 • EMEA Partner
  EMEA RedHat Premier partner
 • Expertise
  RedHat Ansible en Openshift
Partners
 • RedHat
  Red Hat® is the first global provider of Open Source software solutions. Its communitary approach enables it to deliver reliable and efficient technologies such as cloud, virtualization, storage, middleware and Linux operating systems.